Νέα Δωρεάν Εισαγωγικά Σεμινάρια μετά τις διακοπές μας

Νεα Δωρεαν Εισαγωγικα Σεμιναρια μετα τις διακοπες μας

Λίγο πριν φύγουμε κι εμείς για κάποια άγνωστα νερά του καλοκαιριού, προγραμματίσαμε όχι ένα αλλά δύο Δωρεάν Εισαγωγικά Μαθήματα για να σε περιμένουν όταν θα γυρίσουμε...πού αλλού;
Στην ImproVIBE!


Είτε το καλοκαιράκι σου δώσει ξεκούραστες, είτε σου δώσει ξέφρενες στιγμές, η ImproVIBE σου δίνει την ευκαιρία να έχεις ό,τι χρειάζεσαι λίγο πριν την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής σεζόν!

Για να έχεις κάτι να περιμένεις λοιπόν, την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 7μμ και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στη 1μμ, σε περιμένουμε για ένα εντελώς Δωρεάν Εισαγωγικό Μάθημα Improv!

*Διαθέτουμε επίσης και ένα Δωρεάν Εισαγωγικό Μάθημα στα αγγλικά, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Αυγούστου στις 7μμ*

Το εισαγωγικό μάθημα θα διαρκέσει δύο ώρες και παρόλο που είναι δωρεάν πρέπει να κρατήσεις τη θέση σου.Ναι είναι απαραίτητο!)
Οπότε κράτα γρρρρρήγορα μια  θέση ΕΔΩ σε ένα από τα Δωρεάν Εισαγωγικά Μαθήματα και έλα να πάρεις μια πολύ γεμάτη ιδέα του τι είναι το improv και πόσο διασκεδαστική μπορεί να είναι μια εκπαίδευση.


Πάρε κι ένα φιλαράκι σου, την παρέα που θα γνωρίσεις στις διακοπές, τον περιπτερά σου ή όποιο άτομο θέλεις να μοιραστείς αυτή την μαγική εμπειρία και ελάτε να το ζήσουμε μαζί!