ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ

ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ

Η εκπαίδευση που προσφέρουμε εστιάζει σε πληθώρα εργαλείων, και ένα από τα πιο σημαντικά θα λέγαμε με βεβαιότητα ότι είναι η ανάπτυξη ενσυναίσθησης.

Σε συνεργασία με την TÜV HELLAS (TÜV NORD), ο Μενέλαος Πρόκος, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ImproVIBE, διδάσκει στις 12 Απριλίου ένα ολοήμερο σεμινάριο Ενσυναίσθησης Στον Εργασιακό Χώρο που θα σας καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη.
Ενισχύστε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους γύρω σας, χτίστε ισχυρότερες και αποδοτικότερες σχέσεις, και βελτιώστε το εργασιακό σας περιβάλλον.

Κράτηση θέσης επικοινωνώντας απευθείας με την TÜV HELLAS (TÜV NORD).

✎ Δήλωσε συμμετοχή εδώ:  https://bit.ly/ensynaisthisi-ston-ergasiako-xoro
 
-----
Ώρες διεξαγωγής: 09:30 - 17:00
Ημερομηνία Διεξαγωγής: 12 Απριλίου
-----
Ένα σεμινάριο σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματίες που επιδιώκουν να ενισχύσουν τις διαπροσωπικές τους δεξιότητες. Μέσω τεχνικών που πηγάζουν από τον κόσμο του αυτοσχεδιαστικού θεάτρου (improv theater), αυτό το εργαστήριο προσφέρει μια καινοτόμο προσέγγιση για την κατανόηση και την εξάσκηση της ενσυναίσθησης στο χώρο εργασίας.

Απευθύνεται σε
Αυτό το σεμινάριο είναι κατάλληλο για κάθε επαγγελματία που βρίσκεται σε συχνή επαφή είτε με συναδέλφους είτε με πελάτες. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για στελέχη και διευθυντές τμημάτων που χρειάζεται να χτίσουν ένα περιβάλλον εποικοδομητικής επικοινωνίας και συνεργασίας.